Nieuwsberichten

Peter Hinssen is keynotespeaker op Bouwforum 2020

Peter Hinssen is keynotespeaker op Bouwforum 2020

Peter Hinssen is een internationaal gerenommeerd technologie-ondernemer. Hij geeft wereldwijd lezingen over de impact van technologie op de samenleving, en de digitale wereld die hij het nieuwe normaal noemt en is een veelgevraagd keynotespreker op IT-conferenties in de hele wereld.
Lees meer
Ook de bouw digitaliseert

Ook de bouw digitaliseert

De digitale transitie gaat de bouw evenveel aan als de andere bedrijfssectoren. Bouwbedrijven gebruiken digitale tools voor hun administratieve beheer, of het nu is voor de contacten met de klant, voor hun personeelsbeheer of voor hun administratieve verplichtingen.
Lees meer

Registreer Nu!

Registraties zijn nu open.

FAQ

registratie

U kan zich hier inschrijven, na de registratie ontvangt u een mail met barcode die u aan de welkomstdesk kan laten scannen. Enkele dagen voor event ontvangt u ook nog een herinnering van dit ticket.

bereikbaarheid

Met de wagen kan u best parkeren op parking C – vervolgens kan gebruik maken van de shuttles (ophaalpunt aan de beachvlaggen vlakbij de  overdekte voetgangersbrug die toegang geeft naar het beursterrein) die u naar het Auditorium 2000 vervoeren.

Grondplan

Een grondplan vindt u hier.

networking

Na afloop van het BouwForum is er in de foyer van het Auditorium 2000 een walking diner waar u met de andere deelnemers kan kennismaken.

Gratis toegangskaart Batibouw

Wie het BouwForum bijwoont, krijgt een gratis toegang tot Batibouw bij het verlaten van de foyer van het Auditorium 2000.