TAKE THE FUTURE INTO YOUR HANDS

Panelgesprekken, interviews en inspirerende Keynote Speaker

Donderdag 5 maart 2020, Auditorium 2000 • Heizel • Brussel

Keynote Speaker

Peter Hinssen

Peter Hinssen is een internationaal gerenommeerd technologie-ondernemer. Hij geeft wereldwijd lezingen over de impact van technologie op de samenleving, en de digitale wereld die hij het nieuwe normaal noemt en is een veelgevraagd keynotespreker op IT-conferenties in de hele wereld.

Hij is docent aan verschillende internationale business schools zoals London Business School en Massachusetts Institute of Technology.

Peter is bovendien auteur van al vier bestsellers. Zijn vijfde boek “The Phoenix and The Unicorn” verschijnt in Maart 2020. Het gaat over hoe bedrijven werken aan  hun “Day After Tomorrow” en hoe ze innovatie kunnen toepassen als tegengif voor een radicaal veranderende omgeving. Niet alleen WAT u moet doen om te innoveren, maar ook HOE u innovatie in uw organisatie kan realiseren.

 

Robert de Mûelenaere

Gedelegeerd Bestuurder Confederatie Bouw

 

Paul Depreter

Voorzitter Confederatie Bouw

 

Registreer Nu!

Registraties zijn nu open.

FAQ

registratie

U kan zich hier inschrijven, na de registratie ontvangt u een mail met barcode die u aan de welkomstdesk kan laten scannen. Enkele dagen voor event ontvangt u ook nog een herinnering van dit ticket.

bereikbaarheid

Met de wagen kan u best parkeren op parking C – vervolgens kan gebruik maken van de shuttles (ophaalpunt aan de beachvlaggen vlakbij de  overdekte voetgangersbrug die toegang geeft naar het beursterrein) die u naar het Auditorium 2000 vervoeren.

Grondplan

Een grondplan vindt u hier.

networking

Na afloop van het BouwForum is er in de foyer van het Auditorium 2000 een walking diner waar u met de andere deelnemers kan kennismaken.

Gratis toegangskaart Batibouw

Wie het BouwForum bijwoont, krijgt een gratis toegang tot Batibouw bij het verlaten van de foyer van het Auditorium 2000.