BOUWFORUM

Donderdag 5 maart 2020

Auditorium 2000 – Heizel – Brussel

logo confederatie bouw

Sponsors

Federale Verzekering

Federale Verzekering is immers samengesteld uit onderlinge en coöperatieve maatschappijen, zodat er geen externe aandeelhouders zijn die hun deel van de winst opeisen. Ons doel is dan ook niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar wel om onze verzekerden een optimale bescherming te bieden.

FORMALIS

  • Erkend ondernemingsloket
  • Erkende sociale secretariaten
  • 31 kantoren
  • Actief in alle sectoren, ontstaan uit de bouwsector
  • Volledig toegankelijk online!

Group S – HR Partner

Sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen

 

KDP – Construction Software

KPD is Belgisch marktleider in ERP software voor algemene bouw, renovatie, wegenbouw, installatie & aanverwante sectoren. Meer dan 300 bedrijven vertrouwen op onze kennis en expertise. BOUWSOFTWARE: van meetstaat, over offertevorming en calculatie tot facturatie en nacalculatie, al dan niet aangevuld met oplossingen voor business intelligence… Onze diversiteit aan oplossingen maakt dat wij onze klanten kunnen adviseren naargelang hùn specifieke behoeften.

Febelcem

FEBELCEM, de Federatie van de Belgische Cementnijverheid, telt drie leden van internationale betekenis: CBR, CCB en Holcim, die samen in België een uitgebreid gamma cement commercialiseren. Samen produceren zij jaarlijks ca. 6.000.000 ton grijs cement. Het zakencijfer van de sector wordt op 500 miljoen euro geschat. FEBELCEM speelt een sleutelrol bij de promotie van cement en de voorlichting en vorming van de gebruikers.

Renson – Creating healthy spaces

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van ons Belgisch familiebedrijf. Daarom luidt onze baseline ‘Creating Healthy Spaces’: wij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. We focussen hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij onze innovatieve aanpaak naadloos samenvloeien.

Orange – Verbinden wat écht telt

Orange Belgium is één van de grootste spelers op de telecommarkt in België en in Luxemburg met zijn dochteronderneming Orange Communications Luxembourg.

Deceuninck draagt bij tot een duurzame woning

Dankzij zijn belangrijkste extrusietechnologieën voor PVC en het gepatenteerde Twinson-materiaal, kan Deceuninck innovatieve bouwoplossingen bedenken voor ramen, deuren, luiken, buitentoepassingen, gevelbekleding, dakrandbekleding en binnenhuisdecoratie. De oplossingen die Deceuninck voorstelt, vormen het perfecte antwoord op de marktbehoeften en -verwachtingen, worden gekenmerkt door een elegant en duurzaam design en laten een minimale ecologische voetafdruk achter.

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd in 1819 opgericht in Wenen. De groep is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste baksteenproducenten ter wereld, met een sterke positie in de productie van andere keramische bouwproducten, zoals kleidakpannen, kleiklinkers en binnenmuurstenen.

Bankieren hoeft niet moeilijk en tijdrovend te zijn. Minder is meer. Duidelijke producten, duidelijke taal, eerlijke tarieven en eenvoudige processen besparen tijd en geld.

Fuel Card

Met een tankkaart kan u veilig en snel tanken. Bovendien hoeft u geen bonnetjes meer bij te houden en vereenvoudigt u uw administratie.

Ze bieden uw bedrijf ook waardevolle besparingen door middel van gedetailleerde rapporten over brandstofkosten en -verbruik. Bedrijven kunnen deze informatie daarna gebruiken om de inefficiënte gebieden binnen hun wagenpark te bepalen. Naast het verbeteren van de brandstofefficiëntie, verbeteren tankkaarten ook de efficiëntie van de administratieve kant van het runnen van een wagenpark.