BOUWFORUM

Woensdag 3 maart 2021

Digitaal event

logo confederatie bouw

partners

Constructiv

Constructiv wil buiten de werkgevers en de arbeiders van de bouw, alle belanghebbenden binnen de bouwsector, zoals bouwscholen, opleidingscentra, veiligheidscoördinatoren, architecten, werkzoekenden in de bouw, enz. zo goed mogelijk ondersteunen op vlak van tewerkstelling, onderwijs en welzijn.

Batibouw

BATIBOUW is de grootste Belgische beurs voor Bouw, Renovatie en Inrichting voor professionele en particuliere bezoekers.

 

WTCB

Het WTCB presenteert Ambities 2025! De komende vijf jaar focussen we onze inspanningen vooral op drie assen: het Metier, de Green Deal en Bouw 4.0.

Sponsors

Federale Verzekering

Federale Verzekering is immers samengesteld uit onderlinge en coöperatieve maatschappijen, zodat er geen externe aandeelhouders zijn die hun deel van de winst opeisen. Ons doel is dan ook niet om zoveel mogelijk winst te maken, maar wel om onze verzekerden een optimale bescherming te bieden.

Build7

Exact voor Bouw is het digitale fundament van uw bouwbedrijf. Of u nu een startend bouwbedrijf bent of klaar staat voor een volgende stap – wij bieden de juiste oplossing voor klein en groot. Ons geheim? Het digitaliseren van werkzaamheden, zowel op kantoor als op de werf. Dat laat u ongekend efficiënt samenwerken met uw medewerkers, onderaannemers en opdrachtgevers. Bovendien groeit Exact met u mee zodat u nog jaren verder kunt met ons toekomstbestendige platform.

 

Build Your Home

Met Build Your Home kan je makkelijk en snel een vakman of aannemer in je buurt vinden. Zoek een vakman uit meer dan 16.000 aannemers die lid zijn van de Confederatie Bouw en die géén sociale en fiscale schulden hebben.

 

OCW

OCW (Opzoekingscentrum voor de Wegenbouw) is een multidisciplinair team ten dienste van alle bedrijven en personen in de wegenbouw. Wij innoveren voor en met wegenprofessionals, adviseren hen in alle projectfasen en geven opleidingen. Samen bouwen we duurzame wegen!

 

FORMALIS

  • Erkend ondernemingsloket
  • Erkende sociale secretariaten
  • 31 kantoren
  • Actief in alle sectoren, ontstaan uit de bouwsector
  • Volledig toegankelijk online!

Group S – HR Partner

Sociaal secretariaat en sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen

 

Matexpo

MATEXPO is een tweejaarlijkse internationale vakbeurs voor bouwmaterieel in Kortrijk Xpo. Als derde grootste vakbeurs in Europa ontvangt MATEXPO als gevestigde waarde meer dan 40.000 bezoekers.

Open Wervendag

Open Wervendag is het visitekaartje van de bouw. Op Open Wervendag etaleert de bouw zijn innovatie en vakmanschap. Bezoekers nemen een kijkje achter de hekken en maken kennis met een sector vol toekomst!

Renson – Creating healthy spaces

Een gezond binnenklimaat creëren is al van in het prille begin de missie van ons Belgisch familiebedrijf. Daarom luidt onze baseline ‘Creating Healthy Spaces’: wij willen met uitgekiende ventilatie, zonwering en/of outdoor oplossingen een comfortabele en gezonde leef-en werkomgeving creëren. Zowel in woningen, appartementen, scholen als zorginstellingen. We focussen hierbij op een duurzaam totaalconcept, waarin comfort, energiezuinigheid, akoestiek en esthetiek dankzij onze innovatieve aanpaak naadloos samenvloeien.

Safety My Priority

De Safety My Priority-campagne mikt op een bewustmaking die ons land op termijn richting de top 5 van Europese landen met het minste arbeidsongevallen moet loodsen.

De Confederatie Bouw roept alle aannemers op om het Safety My Priority-charter te ondertekenen, als een oprecht engagement om voortaan absolute voorrang te geven aan veiligheid.

Wienerberger België maakt deel uit van de internationale Wienerberger groep. Het bedrijf werd in 1819 opgericht in Wenen. De groep is ondertussen uitgegroeid tot een van de grootste baksteenproducenten ter wereld, met een sterke positie in de productie van andere keramische bouwproducten, zoals kleidakpannen, kleiklinkers en binnenmuurstenen.