bouwforum 2019

Federale, regionale en Europese verkiezingen

Vorig jaar stond het Bouwforum grotendeels in het teken van de federale, regionale en Europese verkiezingen en houden we een debat tussen 10 partijvoorzitters, namelijk: Wouter Beke (CD&V), Meyrem Almaci (Groen), Bart De Wever (N-VA), Gwendolyn Rutten (Open VLD), John Crombez (SP.A), Benoît Lutgen (cdH), Olivier Maingain (Défi), Jean-Marc Nollet (Ecolo), Olivier Chastel (MR) en Elio Di Rupo (PS). Op basis van een resem voorstellen uit ons memorandum hebben de verschillende partijvoorzitters afwisselend met mekaar in debat gegaan.

Gastsprekers in beeld

Robert de Mûelenaere

Paul Depreter

Fotogalerij

Registreer Nu!

Registraties zijn nu open.

FAQ

registratie

U kan zich hier inschrijven, na de registratie ontvangt u een mail met barcode die u aan de welkomstdesk kan laten scannen. Enkele dagen voor event ontvangt u ook nog een herinnering van dit ticket.

bereikbaarheid

Met de wagen kan u best parkeren op parking C – vervolgens kan gebruik maken van de shuttles (ophaalpunt aan de beachvlaggen vlakbij de  overdekte voetgangersbrug die toegang geeft naar het beursterrein) die u naar het Auditorium 2000 vervoeren.

Grondplan

Een grondplan vindt u hier.

networking

Na afloop van het BouwForum is er in de foyer van het Auditorium 2000 een walking diner waar u met de andere deelnemers kan kennismaken.

Gratis toegangskaart Batibouw

Wie het BouwForum bijwoont, krijgt een gratis toegang tot Batibouw bij het verlaten van de foyer van het Auditorium 2000.